1984 yılında kuruyemiş perakendecliğiyle ticaret hayına başlayan Muhammet - Oktay ve Hasan AYVAZ kardeşler tarafından kurulan Ayvaz Et,
temizlik ve kaliteyi esas alarak %100 müşteri memnuniyeti prensibiyle çalışmaktadır.
1991 yılında Et ve Balık Kurumu'nun bayiliğini alarak et ticaretine başlayan Ayvaz kardeşler uzman veteriner ve kasaplardan oluşan ekibiyle profesyonel, hijyenik ve damak zevkine uygun ürünlerle hizmet vermektedir. Et sektöründe sadece toptan ve perakende satıcılıkla sınırlı kalmayıp Afyon'un Sinanpaşa ilçesinde 7000 m² alan üzerine besi çiftliği kurarak sektörde iddiasını arttıran Ayvaz Et bu tesisinde uzman ekibiyle besi hayvancılığı yapmaktadır.
Günümüz şartlarının piyasaya etkileri göz önüne alındığında kalite ve hizmet standartlarından ödün vermeden, en kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri ile hizmet veren Ayvaz Et hizmet verdiği tüm alanlarda gerek Tarım ve Orman Bakanlığı nezdinde gerekse bağımsız kuruluşlar nezdinde belgelendirmiştir.
Şirketimiz ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 ve OHSAS 18001:2007 belgelerinin yanı sıra Tarım Gıda ve hayvancılık Bakanlığı tarafından verilen Gıda Üretim İzin Belgelerine ve Çalışma İzin Belgelerine sahiptir. Firmamız ulusal akreditasyon kurumumuz olan TÜRKAK denetiminden başarıyla geçmiştir.
2014 - 2016 yılları arasında besi çiftliğimizin alanını 40.000 m² alan üzerinde büyüterek geniş kapsamlı hizmet vermeye başladık. Güncellenen kalite belgeleriyle ve Tarım ve Orman bakanlığı denetimlerinde kontrollerden başarı ile geçerek vizyonumuzu üst seviyede tutmaktayız.
Döner - İskender gibi lezzetleri bir araya toplayan Ayvaz Et yeni bir lezzet yeni bir tatla Türk Burger restoranını açtı